Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

Αξεσουάρ Ακουστικών Βαρηκοΐας

Ασύρματες λύσεις για τα ακουστικά βαρηκοΐας

ComPilot II / ComPilot Air II

Το ComPilot II ή το ComPilot Air συνδέει ασύρματα τα ακουστικά σας με το κινητό, τον υπολογιστή, τα MP3 και πολλές άλλες συσκευές Bluetooth. Λαμβάνει τον ήχο από την πηγή του και τον μεταφέρει απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας στερεοφωνικά (στην περίπτωση αμφοτερόπλευρης εφαρμογής).

 

TV Link

Σε συνδυασμό με το TV Link το ComPilot ΙΙ ή το ComPilot Air θα μεταδώσει απευθείας το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα στα ακουστικά σας σε υψηλή ποιότητα ήχου. Το ComPilot ελέγχει την ένταση και σας επιτρέπει να ακούτε με άνεση, χωρίς να επηρεάζει την ένταση στους υπόλοιπους που απολαμβάνουν το ίδιο πρόγραμμα.

EasyCall

To EasyCall συνδέει ασύρματα ένα ακουστικό Phonak με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο με λειτουργία Bluetooth® και μεταδίδει απευθείας την κλήση στα ακουστικά για μέγιστη κατανόηση της ομιλίας. Κολλάει με ταινία διπλής όψης πίσω από το κινητό σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το εφαρμόσετε με θήκη για τα πιο γνωστά μοντέλα Samsung και Apple

Phonak DECT

Το Ασύρματο τηλέφωνο Phonak DECT αν και μοιάζει με ένα συμβατικό τηλέφωνο, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ισχυρό, μεταδίδοντας τον ήχο και στα δύο αυτιά ταυτόχρονα, μειώνοντας το θόρυβο και αυξάνοντας την κατανόηση της ομιλίας. Διαθέτει επιπλέον «λειτουργία ενίσχυσης» για τις στιγμές που δεν φοράτε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας.

TV Connector

To TV Connector αποτελεί μια κομψή συσκευή που συνδέει τα Phonak Audeo Marvel με οποιαδήποτε συσκευή παραγωγής ήχου (τηλεόραση, υπολογιστή κλπ) απευθείας με το ακουστικό βαρηκοΐας σας.

Charger case

Θήκη φόρτισης για τα επαναφορτιζόμενα Audeo Marvel, με θήκη για κάψουλες αφύγρανσης και δυνατότητα φόρτισης με power bank.

Mini Charger

Μικρή και πρακτική θέση φόρτισης για τα επαναφορτιζόμενα Audeo Marvel

Power bank 

Power bank  για τη θήκη φόρτισης των επαναφορτιζόμενων Audeo Marvel, ώστε να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία. Ιδανική για όσους ταξιδεύουν συχνά και τους λάτρεις του camping.