Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

ΙΤΕ (In The Ear)

Ενδωτιαία

Τα ακουστικά αυτά κατασκευάζονται αποκλειστικά για τον δικό σας ακουστικό πόρο, ώστε να σας ταιριάζουν απόλυτα, παρέχοντας άνεση και προσφέροντας μέγιστο όφελος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές, ανάλογα με τη βαρηκοΐα, την ανατομία του ακουστικού πόρου και της ανάγκες σας.

Είναι διαθέσιμα σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια και 7 αυτόματα προγράμματα.
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια, με 16 κανάλια και 4 αυτόματα προγράμματα.
Standart: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια και 3 αυτόματα προγράμματα.
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος με 8 κανάλια και 2 αυτόματα προγράμματα.

Virto M Black

Με σύνθημα "Nothing to hide" το Phonak Virto Black αποτελεί ένα ακουστικό βαρηκοΐας που μοιάζει περισσότερο με earbud. Αποτελεί το πρώτο ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας με ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth. • Πλούσιος και καθαρός ήχος • Μοντέρνος σχεδιασμός με μαύρο φινίρισμα • Συνδέεται με smartphones, iPods, ακόμα και με την τηλεόραση • Διαθέτει smartapps για τον έλεγχό του • Εξατομικευμένες βιομετρικές ρυθμίσεις. (μέγεθος μπαταρίας: 312)

Virto M-Titanium

Το τιτάνιο αποτελεί ένα πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα πολύ ελαφρύ μέταλλο, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική. Το Virto B Titanium αποτελεί το ΠΡΩΤΟ ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας, του οποίου το κέλυφος είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από τιτάνιο. Το κέλυφος από τιτάνιο κάνει το ακουστικό βαρηκοΐας σας, ιδιαίτερα ανθεκτικό (ακόμα κι αν το πατήσετε), είναι κατά 26% μικρότερο από τα αντίστοιχα ενδωτιαία, κάνοντας τα ακουστικά σας ακόμα πιο μικρά και διακριτικά, ενώ έχει μια υπέροχη αίσθηση, καθώς το φοράτε. (μέγεθος μπαταρίας: 10)

Virto M

Τα ενδωτιαία ακουστικά αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή όσων επιθυμούν μια διακριτική διόρθωση της βαρηκοΐας τους. Άνετα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ έχουν ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία, ώστε να τα συδυάσετε με κάποιο από τα ασύρματα αξεσουάρ, μεγιστοποιώντας την ωφέλεια. Σε αμφοτερόπλευρη εφαρμογή, τα δύο ακουστικά, συνεργάζονται μεταξύ τους, προσφέροντας αξεπέραστη καθαρότητα ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθείτε. (μέγεθος μπαταρίας: 10 ή 312)