Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

ΙΤΕ (In The Ear)

Ενδωτιαία

Τα ακουστικά αυτά κατασκευάζονται αποκλειστικά για τον δικό σας ακουστικό πόρο, ώστε να σας ταιριάζουν απόλυτα, παρέχοντας άνεση και προσφέροντας μέγιστο όφελος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές, ανάλογα με τη βαρηκοΐα, την ανατομία του ακουστικού πόρου και της ανάγκες σας.

Είναι διαθέσιμα σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια 16 κανάλια
Standart: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος και 8 κανάλια

Titanium

Το τιτάνιο αποτελεί ένα πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα πολύ ελαφρύ μέταλλο, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική. Το Virto B Titanium αποτελεί το ΠΡΩΤΟ ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας, του οποίου το κέλυφος είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από τιτάνιο. Το κέλυφος από τιτάνιο κάνει το ακουστικό βαρηκοΐας σας, ιδιαίτερα ανθεκτικό (ακόμα κι αν το πατήσετε), είναι κατά 26% μικρότερο από τα αντίστοιχα ενδωτιαία, κάνοντας τα ακουστικά σας ακόμα πιο μικρά και διακριτικά, ενώ έχει μια υπέροχη αίσθηση, καθώς το φοράτε. (μέγεθος μπαταρίας: 10)

Packshot_Virto_B-Titanium_side

CIC

Τα ενδωτιαία ακουστικά αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή όσων επιθυμούν μια διακριτική διόρθωση της βαρηκοΐας τους. Άνετα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ έχουν ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία, ώστε να τα συδυάσετε με κάποιο από τα ασύρματα αξεσουάρ, μεγιστοποιώντας την ωφέλεια. Σε αμφοτερόπλευρη εφαρμογή, τα δύο ακουστικά, συνεργάζονται μεταξύ τους, προσφέροντας αξεπέραστη καθαρότητα ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθείτε. (μέγεθος μπαταρίας: 10 ή 312)

Packshot_Virto_B-10_pair

CIC nano

Για εσάς που θέλετε κάτι διακριτικό για την ακοή σας, υπάρχει η σειρά nano. Είναι εξαιρετικά μικρά σε μέγεθος, γεγονός που τα καθιστά άνετα για εσάς και εντελώς ΑΘΕΑΤΑ. Τα ακουστικά αυτά, εισχωρούν πιο βαθιά στον ακουστικό πόρο και θα αποτελέσουν το μικρό σας μυστικό για άριστη ακοή. Είναι κατάλληλα για μικρές βαρηκοΐες. (μέγεθος μπαταρίας: 10)

Phonak-Nano