Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

BTE (Behind The Ear)

Οπισθωτιαία

Τα οπισθωτιαία τοποθετούνται πίσω από το πτερύγιο του αυτιού μας, ενώ ήχος προωθείται μέσα από ένα διάφανο, μικρό σωληνάκι σιλικόνης μέσα στον ακουστικό πόρο. Στον ακουστικό πόρο τοποθετείται εξατομικευμένο εκμαγείο, το οποίο εφαρμόζει τέλεια, χαρίζοντας άνεση και ποιοτικό ήχο. Τα οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα μαλλιά σας και να είναι πιο διακριτικά. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Διαθέτουν δύο μικρόφωνα, αυτόματα προγράμματα, Bluetooth συνδεσιμότητα και είναι επαναφορτιζόμενα. Απευθύνονται κυρίως σε μεγάλου βαθμού και υπολειμματικές βαρηκοΐες.

Είναι διαθέσιμα σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια και 7 αυτόματα προγράμματα.
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια, με 16 κανάλια και 4 αυτόματα προγράμματα.
Standart: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια και 3 αυτόματα προγράμματα.
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος με 8 κανάλια και 2 αυτόματα προγράμματα.

Naida Paradise UP

Το πιο ισχυρό ακουστικό βαρηκοΐας! Ιδανικό για πολύ μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες (υπολειμματικές), καθώς διαθέτει Ultra Power μεγάφωνο. Διαθέτει νέο λογισμικό προσφέροντας μια δυνατή ακουστική εμπειρία. Με τεχνολογία Bluetootη μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε Smartphone (ακόμα και με δύο ταυτόχρονα!) κάνοντας την επικοινωνία σας ακόμα καλύτερη και ευκολότερη. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά. (μέγεθος μπαταρίας: 675)

Naida Paradise PR (rechargeable)

Ένα ισχυρό ακουστικό βαρηκοΐας για μεγάλου βαθμού βαρηκοΐα, που δεν χρειάζεται μπαταρίες. καθώς είναι επαναφορτιζόμενο. Το μοναδικό λειτουργικό του σύστημα "αισθάνεται" το περιβάλλον που βρίσκεστε και ρυθμίζει ανάλογα τα ακουστικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βγάλετε από την ειδική θήκη φόρτισης και να τα φορέσετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόματα. Με τεχνολογία Bluetootη μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε Smartphone (ακόμα και με δύο ταυτόχρονα!) κάνοντας την επικοινωνία σας ακόμα καλύτερη και ευκολότερη. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά.

Bolero Marvel Rechargeable

Η κλασσική μορφή ενός ακουστικού βαρηκοΐας με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα που περικλείει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, τώρα είναι διαθέσιμο και επαναφορτιζόμενο. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion) σας προσφέρει 24* ώρες αδιάκοπτης λειτουργίας και σας αποδεσμεύει από τη συνεχή ταλαιπωρία αλλαγής μπαταρίας. Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με όλα τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά.

Bolero Marvel M

Η κλασσική μορφή ενός ακουστικού βαρηκοΐας με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα που περικλείει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, κατάλληλο για μεσαίου βαθμού βαρηκοΐες. Το μοναδικό λειτουργικό του σύστημα "αισθάνεται" το περιβάλλον που βρίσκεστε και ρυθμίζει ανάλογα τα ακουστικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ενεργοποιήσετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόματα. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με όλα τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά. (μέγεθος μπαταρίας: 13)

Naida Marvel SP

Οι άνθρωποι με μεγάλη απώλεια ακοής έχουν ανάγκη από ένα ισχυρό ακουστικό βαρηκοΐας, το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες τους για ένταση. Το ακουστικό αυτό, μέσα στο σύγχρονο σχεδιασμό του περικλείει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία κι ένα Super Power μεγάφωνο, ικανό να καλύψει μεγάλες απώλειες ακοής. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με όλα τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά. (μέγεθος μπαταρίας: 675)

Vitus+ P & SP

Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς χρήστες ακουστικών, καθώς συνδυάζουν ποιότητα ήχου, ισχυρό μεγάφωνο σε ανταγωνιστική τιμή. Διαθέτουν 6 κανάλια ρύθμισης και αποτελούν την καλύτερη οικονομική πρόταση της αγοράς. Δημιουργήθηκαν για να απλοποιήσουν τη ζωή σας και να προσφέρουν ποιοτική ακοή. Το P για μεγάλου βαθμού βαρηκοΐα και το SP για πολύ μεγάλου βαθμού. (μέγεθος μπαταρίας: 13 & 675)