Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

BTE (Behind The Ear)

Οπισθωτιαία

Τα οπισθωτιαία τοποθετούνται πίσω από το πτερύγιο του αυτιού μας, ενώ ήχος προωθείται μέσα από ένα διάφανο, μικρό σωληνάκι σιλικόνης μέσα στον ακουστικό πόρο. Στον ακουστικό πόρο τοποθετείται εξατομικευμένο εκμαγείο, το οποίο εφαρμόζει τέλεια, χαρίζοντας άνεση και ποιοτικό ήχο. Τα οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα μαλλιά σας και να είναι πιο διακριτικά. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέτουν δύο μκρόφωνα, τα οποία επικεντρώνονται στην ομιλία. Απευθύνονται κυρίως σε μεγάλου βαθμού ή υπολειμματικές βαρηκοΐες.

Είναι διαθέσιμα σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια 16 κανάλια
Standart: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος και 8 κανάλια

Rechargeable

Η κλασσική μορφή ενός ακουστικού βαρηκοΐας με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα που περικλείει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, τώρα είναι διαθέσιμο και επαναφορτιζόμενο. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion) σας προσφέρει 24* ώρες αδιάκοπτης λειτουργίας και σας αποδεσμεύει από τη συνεχή ταλαιπωρία αλλαγής μπαταρίας.

Packshot_Bolero_B-PR_Hook_050-0376-P5

Moderate

Η κλασσική μορφή ενός ακουστικού βαρηκοΐας με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα που περικλείει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, κατάλληλο για μεσαίου βαθμού βαρηκοΐες. Το μοναδικό λειτουργικό του σύστημα "αισθάνεται" το περιβάλλον που βρίσκεστε και ρυθμίζει ανάλογα τα ακουστικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ενεργοποιήσετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόματα. (μέγεθος μπαταρίας: 13)

Packshot_Bolero_B-M_Hook_050-0365-P5

Super Power

Οι άνθρωποι με μεγάλη απώλεια ακοής έχουν ανάγκη από ένα ισχυρό ακουστικό βαρηκοΐας, το οποίο θα καλύψει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες τους για ένταση. Το ακουστικό αυτό, μέσα στο σύγχρονο σχεδιασμό του περικλείει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία κι ένα Super Power μεγάφωνο, ικανό να καλύψει μεγάλες απώλειες ακοής. (μέγεθος μπαταρίας: 675)

Packshot_Bolero_B-SP_Hook_050-0373-P5