Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

RIC - (Receiver In the Canal)

Οπισθωτιαία

Τα οπισθωτιαία τύπου RIC αποτελούν τη νέα τάση στην αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας, καθώς συνδυάζουν τη διακριτικότητα των ενδωτιαίων και το πλήθος των τεχνολογιών που προσφέρουν τα οπισθωτιαία. Τοποθετούνται πίσω από το αυτί, ενώ στον ακουστικό πόρο τοποθετείται το μεγάφωνο (receiver) είτε με ειδική θηλή, είτε με εξατομικευμένο εκμαγείο. Αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι τα διπλά μικρόφωνα που διαθέτουν, τα οποία προσαρμόζονται στο περιβάλλον που βρίσκεστε και επικεντρώνονται στην ομιλία.

Είναι διαθέσιμα σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια 16 κανάλια
Standart: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος και 8 κανάλια

Audéo Direct

Το Audeο B-Direct σχεδιάστηκε για να δώσει απόλυτη ελευθερία στον σύγχρονο άνθρωπο που το κινητό του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Έχει ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με όλα τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά. (μέγεθος μπαταρίας: 13)

Audéo Rechargeable

Ο πλέον δημοφιλής και αγαπημένος τύπος ακουστικών βαρηκοΐας, των περισσότερων χρηστών ακουστικών βαρηκοΐας, τώρα είναι διαθέσιμος και με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion). Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το βάλετε στην ειδική θήκη φόρτισης και να απολαύσετε 24 ώρες αδιάκοπτης λειτουργίας. Αποδεσμευτείτε από τη συνεχή ταλαιπωρία αλλαγής μπαταρίας και νιώσετε ελεύθερος καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.

Audéo

Αποτελεί την επιλογή των περισσότερων χρηστών ακουστικών, καθώς συνδυάζει άνεση, διακριτικότητα, design και αξεπέραστη ποιότητα ήχου. Δημιουργήθηκαν για να απλοποιήσουν τη ζωή σας και να προσφέρουν ποιοτική ακοή. Το μοναδικό λειτουργικό του σύστημα "αισθάνεται" το περιβάλλον που βρίσκεστε και ρυθμίζει ανάλογα τα ακουστικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ενεργοποιήσετε. Τα υπόλοιπα να είναι αυτόματα. (μέγεθος μπαταρίας: 10, 312, 13)