Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

RIC - (Receiver In the Canal)

Receiver In the Canal

Τα οπισθωτιαία τύπου RIC αποτελούν τη νέα τάση στην αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας, καθώς συνδυάζουν τη διακριτικότητα των ενδωτιαίων και το πλήθος των τεχνολογιών που προσφέρουν τα οπισθωτιαία.

Τα RIC ακουστικά διατίθενται είτε με μπαταρία  (312 – 13) είτε επαναφορτιζόμενα με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου. Επίσης έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth, ώστε να συνδέετε, εύκολα, τα ακουστικά σας με το κινητό σας, τον υπολογιστή σας ή την τηλεόρασή σας.

Τοποθετούνται πίσω από το αυτί, ενώ στον ακουστικό πόρο τοποθετείται το μεγάφωνο (receiver) είτε με ειδική θηλή, είτε με εξατομικευμένο εκμαγείο. Αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι τα διπλά μικρόφωνα που διαθέτουν, τα οποία προσαρμόζονται στο περιβάλλον που βρίσκεστε και επικεντρώνονται στην ομιλία.

Είναι διαθέσιμα σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια και 7 αυτόματα προγράμματα.
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια, με 16 κανάλια και 4 αυτόματα προγράμματα.
Standart: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια και 3 αυτόματα προγράμματα.
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος με 8 κανάλια και 2 αυτόματα προγράμματα.

Audeo Paradise

Η εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς Marvel, ήρθε και λέγεται Paradise! Με νέο hardware και software το Paradise ανεβάζει τον πήχη της ακουστικής απόδοσης πολύ ψηλά. Ένα ακουστικό βαρηκοΐας που προσφέρει ασυναγώνιστη ακουστική εμπειρία: -καθαρός, φυσικός ήχος -εξαιρετική κατανόηση ομιλίας -εξατομικευμένη καταστολή θορύβου -σύνδεση ακόμα και με 2 smartphones (μέγεθος μπαταρίας: 312)

Audeo Paradise Recheargable

Το νέο Audeo Paradise Recheargable, σας αποδεσμεύει από τη χρήση των μπαταριών και σας "λύνει" χέρια. Από τη μία η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion) που σας προσφέρει 24 αδιάκοπης λειτουργίας. Από την άλλη απαντάτε τις κλήσεις σας απλά με ένα "χτύπημα" (tap control) του ακουστικού.

Audeo Marvel

Το Audeο Marvel σχεδιάστηκε για να δώσει απόλυτη ελευθερία στον σύγχρονο άνθρωπο που το κινητό του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Έχει ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με όλα τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, με τη χρήση του TV Connector, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με την τηλεόρασή σας (ή με οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου), μετατρέποντάς τα σε ασύρματα ακουστικά. (μέγεθος μπαταρίας: 312)

Audéo Marvel Rechargeable

Ο πλέον δημοφιλής και αγαπημένος τύπος ακουστικών βαρηκοΐας, των περισσότερων χρηστών ακουστικών βαρηκοΐας, τώρα είναι διαθέσιμος και με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion). Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το βάλετε στην ειδική θήκη φόρτισης και να απολαύσετε 24 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας. Αποδεσμευτείτε από τη συνεχή ταλαιπωρία αλλαγής μπαταρίας και νιώσετε ελεύθερος καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.

Audeo Vitus+ 312

Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς χρήστες ακουστικών, καθώς συνδυάζουν άνεση, διακριτικότητα, design, αξεπέραστη ποιότητα ήχου και καλή τιμή. Δημιουργήθηκαν για να απλοποιήσουν τη ζωή σας και να προσφέρουν ποιοτική ακοή. Το μοναδικό λειτουργικό του σύστημα "αισθάνεται" το περιβάλλον που βρίσκεστε και ρυθμίζει ανάλογα τα ακουστικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ενεργοποιήσετε. Τα υπόλοιπα να είναι αυτόματα. (μέγεθος μπαταρίας: 312)