Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

Κάντε το Πρώτο Βήμα

Σήμερα κάνατε το πιο σημαντικό βήμα. Μαζί θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για την βελτίωση της ακοής σας, ώστε να επικοινωνείτε άνετα και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

1. Μιλήστε μας

Σε αυτή την πρώτη μας επαφή θέλουμε να μας μιλήσετε για σας: τι δουλειά κάνετε/κάνατε, τι προβλήματα αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα από την απώλεια ακοής σας, τι ενδιαφέροντα έχετε, τι περιμένετε από τα ακουστικά σας κ.α. Θέλουμε να σας ακούσουμε για να μπορέσουμε να σας καθοδηγήσουμε στη σωστή επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας.

2. Ακοόγραμμα

Αν δεν έχετε επισκεφθεί έναν ΩΡΛ ιατρό πριν την επίσκεψή σας σε μας (κάτι το οποίο θα σας συνιστούσαμε) θα πρέπει να κάνουμε ένα τεστ μέτρησης της ακοής σας, ακοόγραμμα, ώστε να δούμε πόσο ακούτε. Έτσι θα είμαστε σε θέση να δούμε τι ακουστικό ταιριάζει στη δική σας βαρηκοΐα και να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε κατάλληλα.

3. Δοκιμή

Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσουμε κάποια ακουστικά, ώστε να αντιληφθείτε από μόνος σας τι είναι τα ακουστικά βαρηκοΐας και πόσο πολύ σας βοηθάνε.

4. Επιλογή

Με οδηγό όλα τα προηγούμενα βήματα, αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα, θα επιλέξουμε το ακουστικό βαρηκοΐας που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και στις ανάγκες σας.

5. Μέτρα και Ρύθμιση

Το τελικό στάδιο είναι να πάρουμε μέτρα του ακουστικού σας πόρου, ώστε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο εκμαγείο που θα ταιριάζει απόλυτα στον ακουστικό σας πόρο, προσφέροντάς σας άνεση και τέλεια ακουστότητα. Έπειτα, θα ακολουθήσουν μια σειρά από ρυθμίσεις που θα προσαρμόσουν το ακουστικό στη δική σας ακουστική απώλεια.

6. Περίοδος Προσαρμογής & Επανέλεγχος

Μετά την παράδοση του ακουστικού βαρηκοΐας ακολουθεί η περίοδος προσαρμογής στη γεμάτη ήχους, νέα πραγματικότητα που θα αρχίσετε να βιώνετε. Χρειάζονται μικρά και σταθερά βήματα, ώστε η μετάβαση να είναι ομαλή και άνετη για σας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα προσαρμογής θα συναντηθούμε αρκετές φορές, ώστε να μας μεταφέρετε τις εμπειρίες σας, τα προβλήματά σας, τι σας άρεσε και τι όχι, ώστε να κάνουμε τυχόν διορθώσεις και να σας συμβουλέψουμε σχετικά.

7. Μακροχρόνια Σχέση

Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία η χρήση των ακουστικών σας, ώστε να βελτιώσουμε πραγματικά τη ζωή σας. Για αυτό και επιμένουμε στο να σας βλέπουμε 2-3 φορές το χρόνο, ώστε να διορθώνουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν και να κάνουμε έλεγχο καλής λειτουργίας των ακουστικών σας. Θέλουμε να χτίσουμε μαζί σας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.