Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

Η Εταιρεία

Λίγα Λόγια για εμάς

Για περισσότερο από πέντε δεκαετίες στα «Οπτικά Γουγάς» είμαστε προσηλωμένοι στην ποιότητα, τα καινοτόμα προϊόντα και την τεχνολογία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της όρασης, με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του. Στο κατάστημά μας λειτουργούν τμήματα γυαλιών οράσεως, γυαλιών ηλίου, φακών επαφής, οπτομετρίας και βοηθημάτων χαμηλής όρασης.

Με αυτές τις αρχές να μας διέπουν, το 2001, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας δημιουργώντας τμήμα ακουστικών βαρηκοΐας για να προσφέρουμε λύσεις σε άτομα με προβλήματα ακοής.

Σήμερα, επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσα από διαρκή εκπαίδευση, σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακοής και αποτελούμε τους στρατηγικούς συνεργάτες της Phonak (Ελβετία), της Unitron (Καναδά) και της Audibel (Starkey – ΗΠΑ), που αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας, στο νομό Κορινθίας.

Η Αποστολή μας

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της απώλειας της ακοής και η ποιοτική αποκατάσταση της, μέσα από ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

 

Γιατί να προτιμήσετε εμάς

Εξατομικευμένες λύσεις

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε απώλεια ακοής ξεχωριστή. Στο ευαίσθητο πρόβλημα της απώλειας της ακοής σας, η προτεραιότητά μας είστε εσείς. Σας ακούμε προσεκτικά και σχεδιάζουμε τις λύσεις μας με επίκεντρο ΕΣΑΣ και τις ΔΙΚΕΣ σας ανάγκες.

Διαρκής εκπαίδευση

Η εκπαίδευσή μας είναι διαρκής, ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην ακοολογία και στην τεχνολογίας των ακουστικών βαρηκοΐας.

Προηγμένη τεχνολογία

Τα ακουστικά βαρηκοΐας βρίσκονται σε μια διαρκή τεχνολογική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο παρουσιάζεται κάτι καινούργιο και τεχνολογικά καινοτόμο. Εμείς βρισκόμαστε εκεί και φροντίζουμε να σας το παρέχουμε.