Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού
Η Εταιρεία

Ακουστικά Γουγάς,
ακουστικά βαρηκοΐας
στην Κόρινθο

Λίγα Λόγια για εμάς

Η σαφής και ολοκληρωμένη αντίληψη του εξωτερικού κόσμου απαιτεί την άριστη λειτουργία των αισθήσεων. Συχνά, όμως, είναι απαραίτητη η ενίσχυση των αισθητήριων οργάνων, προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την δεκαετία του 1970 η επωνυμία «Οπτικά Γουγάς» είναι συνδεδεμένη με την εξυπηρέτηση χιλιάδων ανθρώπων στον τομέα της όρασης. Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι σήμερα, διατηρήσαμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, συνδυάζοντας την ποιότητα με την αισθητική και την τεχνολογία.

Το 2001, διαβλέποντας τις αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης των προβλημάτων ακοής, υλοποιήσαμε το σχέδιο για έναν δεύτερο πυλώνα εξυπηρέτησης των αισθητηριακών σας αναγκών, δημιουργώντας τμήμα ακουστικών βαρηκοΐας.

18 χρόνια αργότερα, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, με σεβασμό σε εσάς και στις ανάγκες σας, σχεδιάσαμε έναν μοντέρνο χώρο, προηγμένο τεχνολογικά, άρτιο αισθητικά, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
Σας περιμένουμε για να αναζητήσουμε μαζί τον τρόπο με τον οποίο θα απολαύσετε καλύτερο επίπεδο ζωής και θα βελτιώσετε την επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η Αποστολή μας

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της απώλειας της ακοής και η ποιοτική αποκατάσταση της, μέσα από ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς

Εξατομικευμένες λύσεις

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε απώλεια ακοής ξεχωριστή. Στο ευαίσθητο πρόβλημα της απώλειας της ακοής σας, η προτεραιότητά μας είστε εσείς. Σας ακούμε προσεκτικά και σχεδιάζουμε τις λύσεις μας με επίκεντρο ΕΣΑΣ και τις ΔΙΚΕΣ σας ανάγκες.

Διαρκής εκπαίδευση

Η εκπαίδευσή μας είναι διαρκής, ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην ακοολογία και στην τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας.

Προηγμένη τεχνολογία

Τα ακουστικά βαρηκοΐας βρίσκονται σε μια διαρκή τεχνολογική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο παρουσιάζεται κάτι καινούργιο και τεχνολογικά καινοτόμο. Εμείς βρισκόμαστε εκεί και φροντίζουμε να σας το παρέχουμε.