Οπισθωτιαία Ακουστικά BTE

Τα οπισθωτιαία τύπου BTE (Behind The Ear) αποτελούν την παλαιότερη έκδοση ακουστικών βαρηκοΐας. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχουν χάσει σημαντικό μερίδιο αγοράς από τα νεοεμφανιζόμενα RIC, αλλά παραμένουν μια σταθερή επιλογή, ιδιαίτερα για όσους έχουν μεγάλη απώλεια ακοής.

Τοποθετούνται πίσω από το αυτί και ο ήχος μεταδίδεται στο αυτί, μέσα από ένα λεπτό σωληνάκι σιλικόνης. Στον ακουστικό πόρο τοποθετείται εξατομικευμένο μαλακό (σιλικόνης) ή σκληρό (ακρυλικό) εκμαγείο, ανάλογα με την βαρηκοΐα και τον ακουστικό πόρο. Διαθέτουν διπλά μικρόφωνα, τα οποία προσαρμόζονται στο περιβάλλον που βρίσκεστε και επικεντρώνονται στην ομιλία.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε οπισθωτιαία BTE ακουστικά, τα οποία μπορούν να προσφέρουν πλήρη κάλυψη.

Εύρος εφαρμογής

Screen Shot 2019 01 19 at 13.10.32 | Οπισθωτιαία Ακουστικά BTE

 

Τεχνολογικές κατηγορίες

Η σειρά των ΒΤΕ ακουστικών βαρηκοΐας της Phonak διατίθεται σε δύο μοντέλα Bolero και Naida, τα οποία προσφέρονται σε 4 τεχνολογικές κατηγορίες, για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Premium: η κορυφαία σειρά με 20 κανάλια
Advance: με μεγάλες δυνατότητες και ευκρίνεια 16 κανάλια
Standard: άρτια εξοπλισμένα σε ελκυστική τιμή, με 12 κανάλια
Essential: με απλές λειτουργίες, προσιτό κόστος και 8 κανάλια

Επίσης, διατίθεται και επαναφορτιζόμενο μοντέλο, με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion). Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το βάλετε στην ειδική θήκη φόρτισης και να απολαύσετε 24 ώρες αδιάκοπτης λειτουργίας. Αποδεσμευτείτε από τη συνεχή ταλαιπωρία αλλαγής μπαταρίας και νοιώστε ελεύθεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.