Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

Υποστήριξη

Ενημερωτικό υλικό και videos για την φροντίδα των ακουστικών σας

Σε αυτή τη σελίδα έχουμε συγκεντρώσει οδηγίες χρήσεως για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας τα οποία θα τα βρείτε σε μορφή .pdf για να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, videos που δείχνουν τη διαδικασία καθαρισμού και συντήρησης των ακουστικών σας, καθώς και χρήσιμα links για apps.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

οδηγίες χρήσης

πατήστε επάνω στα εικονίδια και κατεβάστε στον υπολογιστή σας της οδηγίες χρήσης για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας

Phonak Audeo V Phonak Audeo B Phonak Audeo B-R Phonak Audeo B Direct TV connector Phonak Virto V Phonak Virto B Phonak Bolero B

Προϊόντα φροντίδας για
τα ακουστικά βαρηκοΐας σας

Περισσότερα

Εφαρμογές για το κινητό σας τηλέφωνο

Μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των ακουστικών σας, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, είτε είναι Android ™ είτε iPhone®.

Phonak Remote
Η εφαρμογή Phonak Remote, έχει σχεδιαστεί για τη σειρά Audeo B-Direct και μετατρέπει το smartphone σας σε προηγμένο τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας. Συνδέεται μέσω Bluetooth και σας επιτρέπει να αυξομειώσετε τον ήχο και να αλλάζετε προγράμματα εύκολα.
iTunes
Play Store
Phonak RemoteControl
Η εφαρμογή μετατρέπει οποιοδήποτε smartphone σε τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας, παρέχοντας ευχρηστία και άνεση. Λειτουργεί σε συνδυασμό με τις ασύρματες συσκευές Phonak ComPilot II και ComPilot Air II streamer
iTunes
Play Store
Phonak Guide
Η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει στο χειρισμό και τη συντήρηση των ακουστικών βαρηκοΐας σας, με φιλικό τρόπο. Διατίθεται σε αγγλικά γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.
iTunes
Play Store
Tinnitus Balance
Η εφαρμογή αποτελεί μέρος ενός προγράμματος διαχείρισης των εμβοών. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ήχων μέσα από μια λίστα, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό την διαχείριση των εμβοών.
iTunes
Play Store
Βοηθητικά Video

Πως να καθαρίσετε ένα RIC ακουστικό βαρηκοΐας

Πως να καθαρίσετε ένα ενδωτιαίο (CIC) ακουστικό βαρηκοΐας

Πως να καθαρίσετε ένα οπισθωτιαίο (BTE) ακουστικό βαρηκοΐας