Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού

08 Οκτ, 2018

“Πελοπόννησος 2018”

banner-peloponnisos2018-blue-final-6-part

 

Τα “Ακουστικά Βαρηκοΐας Γουγάς” συμμετείχαμε στην έκθεση “Πελοπόννησος 2018” που πραγματοποιήθηκε 03-07/10/2018 στο λιμάνι στης Κορίνθου.

Στο περίπτερό μας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ψηφιακών ακουστικών βαρηκοΐας της Phonak. Υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας και εφαρμογής, καθώς και την τεχνολογία που ενσωματώνουν

Οι περισσότεροι εντυπωσιάστηκαν από τον σχεδιασμό τους, το μικρό τους μέγεθος, αλλά και τους χρωματισμούς τους, που τα καθιστούν πραγματικά αθέατα.

Τις εντυπώσεις (κι όχι άδικα) έκλεψε το νέο ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας Virto B titanium, το οποίο είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και αποτελεί το μικρότερο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο.

Οι επισκέπτες που ήδη φορούσαν ακουστικά βαρηκοΐας λάτρεψαν την επαναφορτιζόμενη σειρά Audeo B-R, ενώ οι νεότεροι σε ηλικία τα Audeo B-direct που τους δίνουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® με το smartphone τους.


το περίπτερό μας

 

μια άλλη άποψη του περιπτέρου μας

 

μια άλλη άποψη του περιπτέρου μας vol.2

 

Ενημερώνοντας τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλα, τον Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κασίμη και τον Βουλευτή κ. Τσόγκα, για την τεχνολογία και τα οφέλη των ακουστικών βαρηκοΐας.

 

Παρουσιάζοντας το Virto B-titanium το μικρότερο ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας.

 

Αλέξανδρος Γουγάς – Ακοοπροθετιστής & Στέφανος Γουγάς – Οπτικός Οπτομέτρης (ιδιοκτήτες )

 

με τη Μαριαλένα και τη Γεωργία (dreamteam)

Share